Wij zijn op zoek naar enthousiaste en sportieve medewerkers!

Ben jij 17+, ben jij op zoek naar een fulltime of parttime job? Ben je flexibel en kan je de ene week op de zaterdag en/of de andere week op de zondag werken? Kan jij minimaal 1 dag in het weekend werken? Vind jij het leuk om bij een sportieve organisatie met een open en sociale bedrijfscultuur te werken? Ben jij de geschikte kandidaat en geïnteresseerd om te werken in een dynamische, gezellige en sportieve omgeving in Leiderdorp of Leidschendam? Kan jij je vinden in één van onderstaande vacatures?

Solliciteer dan en stuur jouw motivatie en CV voor 26 januari a.s. naar: info@trixs.nl en misschien behoor jij binnenkort tot de TRIXS CREW!

>>> Vacatures<<<

Trixs horeca/receptie-medewerk(st)er

Wij zoeken naar enthousiaste en representatieve medewerkers als receptionist aan de balie en achter de Bar! Heb jij horeca ervaring, ben je gezellig en gastvrij, werk je graag samen in een team en ben je klantvriendelijk? Solliciteer dan om bij TRIXS aan de slag te gaan als horeca/receptie-medewerk(st)er en verwelkom onze gasten!

TrixsMasters en –Instructeurs (m/v)

Heb je een sportopleiding gedaan of ben je sportief en gedreven en ben je graag op de hoogte van de nieuwste en beste tricks en ontwikkelingen op de Trampoline of in sports? Als TrixsMaster ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van onze gasten en hou je toezicht op de Trampoline. Je zorgt voor de begeleiding en mag je als een ware Master al je Tricks laten zien! Waarbij wij ruimte bieden om je eigen lessen te verzorgen als Fitnessinstructeur, Jump of Freerun instructeur!

TRIXS vacature