Veelgestelde vragen

 • Wat is de minimale leeftijd om te mogen free-jumpen?
  Bij TRIXS mag je komen springen, op het moment dat je kunt lopen. Wij hebben een apart gedeelte voor de jonge kinderen met o.a. mini-trampolines en een kleine ballenbak. Alleen toegankelijk voor de kleintjes. Vanaf 6 jaar (of 5 jaar en minimaal 1.20 lengte) mogen de kinderen op de grote trampoline bij ons. Dit kan omdat er altijd toezicht is bij TRIXS.

 • Moeten ouders ook betalen?
  Ouders hoeven niet te betalen om foto’s of video’s te maken op de trampoline, tenzij ze zelf ook gezellig mee willen springen!

 • Mag ik eigen eten en drinken nuttigen?
  Bij TRIXS is het niet toegestaan zelf meegenomen eten en drinken te nuttigen, TRIXS heeft een gezellig horeca gedeelte waar van alles te koop is. Van heerlijke cappuccino’s tot lekkere tosti’s tot zelfs een getapt glas bier. En nog veel meer, dus voor ieder wat wils!
 • Als ik een kinderfeestje reserveer is de trampoline dan voor ons alleen?
  Voor elke reservering geldt, dat als u een reservering maakt u een x aantal plekjes op de trampoline reserveert. Dat betekent dus dat er meerdere personen/groepen op de trampoline aanwezig zullen zijn.
 • Welke activiteiten zijn er nog meer te doen bij TRIXS?
  Wij hebben een spannende griezel-speurtocht en de ‘Sleutelkamer’, een kleine escaperoom voor jong en oud.

 • Waarom moet ik vooraf betalen?
  Omdat veiligheid bij TRIXS absoluut prioriteit heeft hebben we een gelimiteerd aantal plekken per uur beschikbaar. Om te voorkomen dat mensen wel reserveren en vervolgens niet komen hanteren we deze regel. Zo hoeven we zo min mogelijk mensen teleur te stellen, vandaar!