(Sportieve) Kerstbrunch op 2e Kerstdag
Kom gezellig op maandag 26 december naar TRIXS voor een (sportieve) luxe kerstbrunch. Terwijl de (groot)ouders genieten van een heerlijke brunch kan de jeugd zich na de brunch vermaken op onze trampolines en in de Big Airbag. Ook kan erna nog een beachveld gereserveerd worden om te beachvolleyballen of beachsoccer te spelen.
De prijs van het buffet is €19,50 p.p. Voor kinderen t/m 12 jaar is dit inclusief een uur trampolinespringen.
Het buffet bestaat o.a. uit  luxe broodjes, muffins, krentenbrood met spijs, fruitspiesen, worstenbroodjes, jus d’orange, melk, karnemelk en kannen koffie en thee.
De prijs voor het huren van een beachveld is € 15,- per half uur. Dit kan bijvoorbeeld een combinatie zijn van een half uur beachvolleybal en een half uur beachsoccer. Uiteraard kunt u meedoen met de hele groep/familie.

Om 12.00u gaan de deuren open bij TRIXS en vanaf 12.15u staat het brunchbuffet voor u klaar. De ontvangst is met een kopje verse koffie/ cappuccino/ thee of warme chocomel.
Voor het trampolinespringen kun je reserveren om 13.00u of 14.00u.
Reserveren voor 2e Kerstdag kan via info@trixs.nl
Vermeld hierbij het aantal personen (kinderen t/m 12 en volwassenen) en hoe laat/hoeveel kinderen op de trampoline komen springen. Indien je gebruik wil maken van onze beachsporten vermeld dan ook hoe laat en welk soort veld(en).