Kerstfeestweek: Meer informatie!

 

Tijdens de kerstvakantie biedt TRIXS een speciaal programma met allerlei leuke activiteiten aan! Over de verschillende bijzondere activiteiten van ons programma, dat je overigens hier kunt bekijken, lees je hieronder wat je kunt verwachten:
[one_half]
DiscoJump
December is de feestmaand van het jaar. Daarom gaan wij bij TRIXS zaterdag 20 december met de voetjes van de vloer. Vanaf 18.00 uur is het trampolinepark versierd met discolichten, een discobal en dansende jongens en meisjes op lekkere dans- en springmuziek. Daar wil jij toch ook bij zijn? Reserveer nu door een mailtje te sturen naar events@trixs.nl!
[/one_half][one_half_last]
Disco Jump
[/one_half_last][divider]
Kerst-Beachvolleyballtoernooi
De kerstdagen staan bijna voor de deur en dat betekent uitgebreide dinertjes en heel veel lekkernijen. Hebben jullie ook zin om daarvoor nog een sportieve volleyballdag te hebben in de kerstsfeer en toch met je voeten in het verwarmde zand? Wij ook! Doe mee aan het Kerst-Beachvolleyballtoernooi op zondag 21 december. Na afloop verzorgen wij een heerlijk buffet om echt in de kerststemming te komen. Het toernooi begint om 12:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur. [divider]
[one_half]
beachsoccer
[/one_half][one_half_last]
Soccerbeachtoernooi
Voetballers opgelet! TRIXS organiseert maandag 22 december het allereerste voetbaltoernooi in het zand! Een extra uitdaging voor de echte fanatiekelingen. Laat al je skills zien in het zand in plaats van op het gras of in de zaal. Durf jij het aan? Het toernooi begint om 12:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur.
[/one_half_last][divider]

[one_half]Glow in the dark-Jump
Springen tussen de blacklights in het donker? Het kan dinsdag 23 december! De avond voor kerst nog even helemaal los! Kom met al je vrienden naar deze feestelijke jumpparty. Reserveer nu door een mailtje te sturen naar events@trixs.nl!
[/one_half]
[one_half_last]glow in the dark
[/one_half_last][divider]

Glühwein, chocolademelk en marshmallows
Kom springen op kerstavond en geniet van een glaasje glühwein of chocolademelk. We kunnen gezellig rond het vuur marshmallows roosteren en zo komen we echt in de kerstsfeer.