Huisreglement & aansprakelijkheid

Om ieders bezoek zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen is er een huisreglement bij TRIXS opgesteld. Daarnaast staat de aansprakelijkheid hieronder beschreven.

LET OP!
Wij (=het management van TRIXS) vertrouwen erop dat jij je ervan bewust bent dat je geheel op eigen risico deelneemt aan de sporten en dat de kosten van enig ongeval of letsel geheel door jou worden gedragen. Wij gaan er ook vanuit dat je je realiseert dat deelname aan een activiteit bij TRIXS risico’s met zich meebrengt. Eventuele (vervolg)schade die ten gevolge van de door TRIXS aangeboden sporten en/of het trampolinespringen kan ontstaan, is voor eigen risico. Tevens zul je TRIXS vrijwaren van aanspraken van derden. Verder dien je de veiligheidsregels en huisregels die gelden bij TRIXS, gelezen en begrepen te hebben. Deze staan hieronder beschreven.

WARNING!

We (=the TRIXS management) trust you to be aware that your participation to the sports is at your own risk and that the costs of any accident or injury will be at your own expense. We also trust you to be aware that participation to an activity at TRIXS is not without any risks. A possible (subsequential) damage that occurs due to the TRIXS sports and/or trampoline jumping, is at your own risk. Also you will indemnify TRIXS against third party claims. Moreover, you are required to have read and understood the safetyb  and house rules valid at TRIXS.

Regel no. 1 is belangrijk en om het gevaar van blessures of letsel zo veel mogelijk te voorkomen moeten alle deelnemers de huisregels en veiligheidsinstructies uitgelegd of getoond in de veiligheidsfilm op de website en/of in de hal ten aller tijden navolgen. Neem even de tijd om ze aandachtig te lezen. Ook heel belangrijk, voer alleen trucs en tricks uit waarbij je je comfortabel voelt en die binnen jouw capaciteit vallen. Doe geen trucjes waarbij je je niet zeker voelt!
De TRIXS-masters zijn er voor jullie veiligheid en om zo veel mogelijk te voorkomen dat er zich ongevallen voordoen. Aanwijzingen van de TRIXS-masters of ander TRIXS personeel moeten altijd direct worden opgevolgd.

Om het verblijf bij TRIXS voor iedereen leuk en vooral veilig te houden gelden de volgende veiligheidsregels bij TRIXS:

Veiligheidsregels @ TRIXS

TRIXS is een plek waar je je lekker kan uitleven. Maar het is ook een plek waar mensen met fysieke sport bezig zijn. En zoals met veel fysieke sporten, een ongeluk zit in een klein hoekje.
Daarom hebben we veiligheidsregels opgesteld. Deze moet je ten aller tijden opvolgen.

 1. Niet samen springen

Dubbel bouncen is gevaarlijk. Het is de grootste veroorzaker van ongelukken, blessures en letsel. Het samen springen op 1 trampoline is daarom niet toegestaan.

 1. Geen dubbele salto’s

Enkele salto’s zijn toegestaan, dubbele salto’s zijn niet toegestaan. Doe alleen trucjes die je kunt om ongelukken te voorkomen.

 1. Gepaste kleding

TRIXS raadt aan om sportieve/losse kleding te dragen wanneer je een van de activiteiten beoefend. Het dragen van loszittende ritssluitingen, riemen, tasjes of andere los hangende rondzwaaiende kleding of accessoires zijn niet toegestaan. Met deze kleding blijf je heel makkelijk ergens achter hangen. Op de trampoline is dit dus niet welkom. Daarnaast springen wij bij TRIXS met anti-slip sokken. Deze zijn te koop voor €2,50 aan de kassa. Schoenen en normale sokken mag je dus buiten de trampoline laten.
Zorg er ook voor dat je zakken leeg zijn en sieraden af zijn voordat je het trampoline park op gaat. Ook het dragen van een bril is niet wenselijk, deze kan je kwijtraken in de blokkenbak. Schoenen en jassen kunnen worden achter gelaten in de wachtruimte voor de trampoline of in een locker.

 1. Niet rennen en stoeien

Hiermee bedoelen we niet rennen, tackelen, duwen of andere acties die niets met trampoline springen te maken hebben. In de hal, bij de bar, de zitgedeeltes en boven wordt ook niet gerend.

 1. Niet klimmen

Tegen de wanden op springen is toegestaan, maar klimmen op de wanden, hangen aan de netten of hangen aan de bovenste pads of waar dan ook is niet toegestaan. Deze zitten er tegen bescherming van de veren, als dit kapot gaat moet iedereen de trampoline verlaten.

 1. Niet meer dan twee flips

Het is niet toegestaan om meer dan twee flips te doen op welke trampoline dan ook.

 1. Geen alcohol en drugs

Alcohol en/of drugs en trampoline springen of sporten, is geen goed idee. Het onder invloed zijn van alcohol op de trampoline is uiteraard verboden bij TRIXS. Drugs gebruiken/het onder invloed zijn van drugs is ten strengste verboden bij TRIXS.

 1. Jump in het midden van de trampoline

Probeer in het midden van de trampoline te springen en niet op de pads of het onder de pads gelegen frame te landen. Je kunt jezelf hiermee behoorlijk blesseren.

 1. Ga niet op de trampolines en in de blokkenbakken zitten of liggen

Als je moe bent en even wil uitrusten ga je van de trampolines af. Je kunt uitrusten op een bankje in het trampolinegedeelte of je gaat van de trampolines af en rust uit bij de banken of aan een tafel. Als je op de trampolines of in de blokkenbakken blijft liggen heb je de kans dat anderen op je vallen of landen en dat is pijnlijk. Voor zowel jou als de ander.

 1. Wees voorzichtig en oplettend

Mensen van alle leeftijden, formaten en fitness niveaus gebruiken de trampolines. Doe geen dingen waardoor je jezelf en anderen kunt bezeren. Dit geldt ook voor dingen als dubbel bouncen, met meerdere op een trampoline, op een gevaarlijke manier springen van trampoline naar trampoline. KIJK UIT VOOR ANDEREN!
 
Om er voor te zorgen dat TRIXS niet alleen veilig is, maar ook leuk om te verblijven of te sporten voor jou en voor anderen hebben we ook een aantal huisregels vastgelegd.
Huisregels @ TRIXS
Regel No. 1 Doe hier niet wat je thuis ook niet zou doen

 1. De minimum leeftijd voor kinderen op de trampoline in Leiderdorp is 6 jaar (of 5 jaar en minimaal 1.20 meter lang). Voor kinderen onder de 5/6 jaar is er een speciaal peuter/kleutergedeelte met o.a. mini-trampolines.
  Het Ninja parcours is voor kinderen vanaf 8 jaar en de High Performance trampolines zijn toegestaan vanaf 15 jaar.
 2. Het is in de TRIXS hal alleen toegestaan om consumpties te nuttigen gekocht in ons horeca gedeelte. Het is niet toegestaan om zelf meegebracht eten en drinken te nuttigen in of om de TRIXS hal.
 3. Drugs gebruik is ten strengste verboden in en rond om de TRIXS locatie. Bezoekers en/of sporters die worden verdacht van drugsgebruik worden onmiddellijk verwijderd zonder waarschuwing of terugbetaling. De directie van TRIXS houdt zich het recht voor om de politie hierover in te lichten.
 4. Het is verboden en gevaarlijk om zich onder of achter de trampolines te begeven.
 5. TRIXS is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van kleding of andere eigendommen gedragen tijdens het sporten/trampoline springen of achtergelaten in de wachtruimte voor de trampoline.
 6. TRIXS is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies en/of ongevallen in en rondom TRIXS in welke vorm dan ook (dit geldt ook voor geparkeerde motorvoertuigen, scooters, fietsen of ander materiaal).
 7. Roken is overal verboden in de TRIXS hal.
 8. Wij vragen een identiteitskaart of sleutel als borg voor de lockers. Het gebruik hiervan is verder kosteloos.