COVID maatregelen

Vanaf 13 november is het tonen van een QR code en ID bij ons verplicht voor iedereen boven de 18 jaar. Een mondkapje is daarom niet nodig.

· Vooraf online reserveren is voortaan verplicht. Zodoende kunnen we de capaciteit van onze parken altijd beheersen
· Bij TRIXS kunt u zonder kosten reserveren. Als u wilt annuleren dan kan dit altijd, tot een week van te voren, zonder kosten. Dit geldt bij TRIXS ook voor reserveringen die online zijn gemaakt.
· Om de drukte in het park te beperken, ben je maximaal 15 minuten voorafgaand aan jouw jump-sessie pas welkom in het park.
· Tijdelijk kan er alleen met pin of contactloos betaald worden.
· We verzoeken iedereen om voor en na het jumpen, en op de aangegeven plekken, zijn/haar handen te desinfecteren of te wassen met water en zeep.
· We hebben de zitjes in de horeca extra ver uit elkaar gezet zodat er voldoende ruimte ontstaat en iedereen zich gemakkelijk aan de 1,5 meter afstand kan houden.
· We verzoeken je thuis om te kleden.
· Het park is voorzien van route-signing en er staan strepen op de grond bij de entree en bij het horecagedeelte, we verzoeken je deze route-signing en de aanwijzingen van ons personeel te volgen en 1,5 meter afstand te houden wanneer je in de rij staat.
· We verzoeken iedereen met verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts) of wanneer een huisgenoot koorts heeft, thuis te blijven.
· In verband met de aangepaste regels zijn jumpsokken nu verplicht. Deze zijn te koop voor € 2,- per paar maar je mag bij ons ook jumpsokken meenemen en gebruiken, als je die nog hebt van een andere jumpsessie.
· Er kunnen ook weer feestjes worden geboekt.
· Check regelmatig deze webpagina voor de laatste updates.

De getroffen maatregelen en de aanwijzingen van de TRIXS medewerkers moeten door alle bezoekers, ook de begeleiders, opgevolgd worden. Alleen op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat we weer lekker en veilig kunnen springen bij TRIXS!

Graag tot snel!